TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

10 THING I WANNA SAY TO 10 DIFFERENT PEOPLE

assalamualaikum...bismillah...lama dah tak updates blog secara serius nie..janggal pulak rasanya...ok tajuk tue sebenarnya TAG yang aku kena wat tuk DAY 1...so malas buang masa lets do it :)

1 : untuk keluarga sy...intan nak bagitau yang intan sayang korang semua walaupun mungkin intan tak pernah cakap secara terus terang tp orang kata nak tunjuk kasih sayang tue ada berbagai cara kan??cuma cara yg bagaimana itu kita tak tau hehehe tuk mak abah adk abg akak ipar sedara mara atuk nenek sepupu sepapat dan semua yang seangkatan dengannya...intan bersyukur sebab ada korang semua xkira intan susah atau senang...tanpa sedar dah nak dekat 22 tahun intan ada ngan korang... ~sweet jer rasanya ~ hahaha

2 : dah nak dekat 2 tahun kita bersama...susah senang jatuh bangun kita kat tempat org kita tetap bersama...korang ada walau apa pun jadi..sentiasa bg sokongan and support each other...macam2 ragam macam2 perangai...14 org bukan ramai pun tp kita tetap wat sesuatu keadaan tue jd cam kita nie ada 40 org...serius aku happy kenal korang dan aku sayang korang...11 lelaki dan 3 pompuan...aku xpenah pun terpikir yg student life aku kat U akn jd cam nie..mmg byk kenangan kita..dalam tak sedar jer kita dah masuk tahun ke3 kan :) <3

3: geng 6 jahanam masa sekolah...hahaha dr nama mcm jahat sangat jer kita kan...kita tak jahat cuma biasa la budak2..nakalnya lebih sikit yer tak...zaman sekolah tue kira zaman yg paling banyak mengajar aku erti hidup..macam2 belajar masa zaman sekolah...hoatel life yang sempoi habis...kalau nak cerita zaman sekolah memang berjilib bagai la kan kitapnya...izza , azhani , mina , zura, ecah...harap hubungan kita nie sampai bila2 yer...sampai masing2 gigi dah tak de tp still boleh lepak p makan pizza hahahaha :P

4 : to my haters...erkkk ramai jer gayanya hahaha ok kepada yg membenci mengkritik mempersoal dan mempertikai kan apa2 sahaja mengenai sy..sejuta ucapan terima kasih sy taburkan...oleh kerana sikap anda inilah yg membuatkan sy berubah untuk menjadi lebih baik...sy tau kita tak kan mampu untuk memuaskan hati semua pihak...tegurlah sy jika ada tersilap..bimbing sy jika sy tersasar... ~ ayat cam nak masuk dewan parlimen lak hahaha :P ~

5 : kepada pendidik sy tak kira secara langsung atau tak...sy cuma nak cakap anda semua hebat..kerana anda sy masih disini..terima kasih kerana tak penah jemu mendidik sy..anda semua
SUPERB...

6 : kepada pemeriksa kertas soklan exam sy...tolong la periksa kertas sy etika mood anda sgt amat ok....jangan lah ketika mood anda berada ditahap merah...dah la tulisan sy tue amat la sangat unik...hahaha dan bg la markah yang tinggi sikit supaya sy dpt naikkan pointer sy :)

7 : kepada jiran2 sy...sy nak cakap selamat berpuasa...anda semua jiran yg baik..datang la ke rumah sy untuk membeli aiskrim yer kerana bonda sy menjual aiskrim...adik2 anak2 jiran semua..mari menabung di peti aiskrim umah akk yer...korang pasti berpuas hati...makan aiskrim setelah berbuka mmg sgt enak nanti...:) :P

8 : awk terima kasih sebab tolong tag kan benda nie...mula2 sy bersungguh2 untuk menyiapkannya kemudian apabila sy mula menulis sy bertungkus lumus untuk mencari idea...terima kasih gak sebab awk syg sy...~ ttba jer nak keluar dr tajuk~ hahaha sy sayang awk dan tak tau macam mana sy syg awk nie..mungkin awk jampi sy ~mula mengarut~ pape pun awk baik... ~masih lg tetiba~ awk selalu kata sy sengal..ohh mungkin siput yg sengal hahaha :P bye

9 : untuk MR I DONT KNOW WHO YET and my ADMIRE (ada ke)...haaa awk la...ok awk..sy nak bgtau kat sini yang sy nie tak complicated mana pun...awk nak ngorat sy ke apa ker cakap jer direct tak yah nak belit2 putar2...bukan apa sy nie malas sikit nak pikir benda yg rumit2 dan leceh nie...dan awk nak tau..benda2 sal hati perasaan jantung bagai nie amatlah merumitkan dan merunsingkan..jadi untuk memudahkan cara baik direct jer yer...hahahaha :P ~kononnya la~

10 : kepada awk...yer awk la my reader...tak kisah la follower ker silent reader ker reader yang secara tak sngaja atau dengan sengaja...terima kasih kerana tetap support sy...sy menulis nie sekadar berkongsi rasa pendapat dan pandangan...salah silap mohon maaf..terima kasih sebb sudi singgah baca dan follow even kita tak kenal :) thanks a lot <3 <3 <3 love u all :)

2 comments:

zacky786 said...

selamat suai knal :D

nur intan hazirah said...

selamat suai kenal gak :)