TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

KECEWAKAH AKU??????????

AKU XSIHAT..........


demam
dan selsema yg semakin teruk melanda....
tp saper kisah kan ????????
saat nie la nak teringat kat mak abah semua....
betul2 teringat......
hari2 aku pd minggu nie semakin sibuk....
dengan assigment yg berlambak.....
kebetulan lak aku masuk sukan tuk fakulti....
so terpaksa la aku korban banyak masa n aku kena pandai utk bahagikan2 masa aku.....
~aku masuk sukan tue sbb ia dikira utk sijil final nnti~

yer mmg padan la ngan muka aku mcm yg someone kata....
nie yg aku pilih so mendapat la........
sgt penat...
ari2 aku kena balik paling awal pun kul 7.30
lau ku solat kat fakulti n tggu bas semua aku akan sampai ke kolej lam kul 8.30 or 9....
mengikut keadaan dan kelajuan bas hahahaha....
nie pun aku tumpang on9 sambil2 cri bhan tuk assgment hehehehe
kira cam ambik kesempatan la.....
bak kata pepatah sambil menyelam minum air...
tp bila ku cuba wat gitue....
ku kan lemas masa ngah minum air tue....

sometime aku rasadown sgt....
n masa tue aku rasa aku need someone tuk aku luahkan....
but paper tq kepada blog sbb jd lantai utk aku hamparkan perasaan aku tanpa byk kerenah....
just sekadar bercerita bukan merungut atau mengeluh...
sbb nie yg aku pilih maksudnya aku mampu buat cuma kadang2 bila aku terglincir aku perlukan pemegang tuk aku tegak semula....
maksud aku kat sini walau sekuat mana pun aku kadang2 akan tiba gak satu keadaan dimana akurasa xberdaya n pada amsa tue aku perlukan seseorang utk tiupkan balik semangat aku....

ayat aku untuk entry kali agak serabut sbb keadaan aku sendiri skang pun xbraper betul...
tp memandangkan aku slalu anggap semua bnda biasa jea so kali nie pu still mcm tue gak

so BIASA JERRRRRRRRRRR

K LAH AKU DAH RASA MAKIN XSIHAT N KU STOP DULU....
MULAKAN HARI ANDA DENGAN SENYUMAN.....

P/S:JGN KOMEN PAPER SEBAB NIE JUST LUAHAN SEBAHAGIAN HATI KU......A LOTS OF THING HAPPEN HERE...SO JGN NILAI PAPER....SBB AKU JER YG TAU.....

1 comment:

nas said...

ahahhahah..
samelah..
yelah...
banyak sgt keje nih...
cm xnak blaja lg jerk..haha