TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

macam2


dah lama gak aku xon9 niekan(walau pun xla lama mn)
aku bukan per semnjak dua mnjak ie aku mkin bz sampai xder masa nak on9 hahahahaha
ayat mcm la ku nie pm kan.....

lam dua tiga ari ku xon9 nie byk bnda brlaku.....
1st bnda lucu yg ku nak citer is......

der la ATN(akak tnpa nama)dtg umah ku...knon2 nak bg sprise la n mmg ku trkjut pun hahahaha
smpai xterkata....
tp xlama la sbb ku pun nak kuar masa tue....
nak dijadikan citer mase ATN nie nak balik bleh plak dier langgar tiang khemah jiran aku.....
baek punya bengkok oooo....
aku pun xtau tp ATN nie cll ku suh tgk hahahaha
mmg lawak
lg best ATN wat xtau then blah jer balik umah....
tnpa rasa bersalh n serba salah.....
wat2 cam dier xlanggar jer....
masa tue lam kul 3 cam tue la....
n ptg tue lam kul 6 ku tgk tiang tue dah elok sikit...
upe2nya jiran ku tue dah ketuk suh lurus sikit hahahah
nasib la xrobohkan.....
so kesmpulannya lau kita wat slah kita blah jer dgn prasaan yg biasa haahahahaha

TIPS PENTING LAU KITA SALAH
1:wat muka seposen cam kita xtau paper
2:blah jer ke tmpat laen then tnyer org yg der kat tmpat tue tntg keadaan
3:tangkap gmbar tuk wat kenangan hngga anak cucu
4:jdkan tmpat tue sbgai tmpat bersejarah lbh baek lau wat tugu skali
5:wat lawatan smbil belajar dgn ajak semua family n org terdkt tnpa motif
6:lau korang salah sbb lggr pape korang blah dulu then dtg balik n tnyer knp
7:duk tgh jalan then jerit AKU XSALAHHHHHHHHH
atau korang leh gak jerit AKU SALAHHHHHHHHHH

lau korang wat semua nie msti korang xkan disalahkan....
yg pntg aku tetap aku n saper ATN tue biarlah rahsia hahahaha
saper wat dier trase hikhikhik

5 comments:

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

ala bengkok cikit je
lain kali bengkok kan lah besar2 haha :))

NIDA SYUHAILA said...

ish3.. anak sape la 2..hihi
cian jiran kau 2.
akak 2 plak mesti gelabah..huhu

nur intan hazirah said...

bengkok byk tp dah ketuk dah.....
akk tue xglabah pun siap wat cam xbersalah jer hahahaha

anahraf said...

poyo btuk ATN tu adik...mybe dia ade reason tu yg dia blah tu je kot..hnya ATN n adik je tau apa reason dia...

nur intan hazirah said...

tue la ATN tue hahahaha...
tp paper pun adk syg ATN tue walaupun dier dah mrosakkan khemah org hahahaha