TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

....SEMANGAT....

HAHAHAHAHAHA
aku jadi semangat wehhhhh

nak kata punyalah semangatnya aku hari nie sampai 2 entry aku tulis......

mula2 tadi nak tulis sampai 3 or 4....

tp aku pikir balik.....
kang tak wat keje laen lak kan hehehehehe


aku xtau gak kuasa per yg wat aku teruja untuk tulis entry nie..
mungkin semangat dari seorang rakan blog aku....
xyah sebut nama la kot sebab dier mudah perasan sikit...
lalalalala

dier nie suka tulis banyak2 entry lam satu ari
sampai kan keje aku ialah membaca semua entry dier
then secara xlangsung aku akan terkomen gak
~walaupun sebenarnya aku xnak komen~

entry dier kadang2 sangat mengarut sampai aku kena garu tali perut aku....
~logikkah?????~
tp its still menarik untuk dibaca...
dan diikuti....

aku rasa aku dah jd cam pengikut blog dier yg setia kot....
hahahaha

aku cuba gak tuk jauhkan diri dr baca tp tak mampu...
~erk kenyataan aku nie cam terlampau lak asernye~
hahahahaha

ko nie betul la....
tp kan...
walaupun entry dier mengarut or merepek kan...
tp sebenarnya tue la kehidupan kita,,...
per yg dier ckp~sebenarnya dier tulis~semua tue betul....

tue la sbb aku suka baca entry dier...

so tujuan aku tulis entry nie ari nie
just nak suh dier baca then bg hadiah kat aku...
belanja aku pun k gak...
~erk kira ok la kan~

kpd en.bon..a t.. s..kit
sila jd pengikut setia saya juga hahahahaha
ini adalah paksaan...


KATA AKU:aini tak nak wat blog tak silap ku....

4 comments:

NIDA SYUHAILA said...

ko memng mcam 2.
semangat! huhu

nur intan hazirah said...

hahahhahahaha semangat tue penting weh hukhikhik

NICK IRFAN said...

wah! rajin awk tulis entry lebih dari dalam 1 hari? sy sehari 1 bolehlah byk2 xde idea... hehe

+akufobia+ said...

nak gak dibelanjai.naknaknak.