TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

...TERUJA...

hasil keje aku


HAHAHAHAHAHA
aku teruja sgt...
nak tau knp....

mula2 semalam aku baca blog kawan aku nie....
encik boneka hahahahha
dier ckp sal adope foto.....

tgk pd hasil keje dier yg menarik ~just tuk ambik ati~
aku pun tiba2 jd bersemangat.....

aku teringat lak kat cd toturial adope yg aku der
tp dah berhabuk malahan mungkin bersawang....
aku pun mula selongkar n cari balik cd tue....

~aku seorg yg cermat lam bab simpan barang so xsusah nak cari balik hhehehe~

aku habiskan malam aku semalam dgn tgk,tiru dan ulang toturial tue....
hahahahha aku makin teruja dan semangat bila dpt wat cam dier ajar....

terima kasih kpd encik boneka @ daus laling sebab datangkan idea tuk aku isi masa2 terluang
sbb aku malas sgt nak on9 semalam hahahaha....

selain tue aku teruja sbb aku berjaya menghasilkan satu entry in english...
sungguh bangga aku terasa...

ku ucapkan trima kasih kepada teacher ku yg ajar BI n paksa ku baca NST n tgk citer BI tanpa sarikata.....
xsia2 ambik MUET dulu walaupun xder la best sgt BI aku hahahahaha
just rasa teruja sbb keberanian aku....

hope pas nie aku akan wat lg entry lam BI
~tue pun lau der topik best~
sungguh teruja aku rasa
~walhal duk bukak kamus gak~
hahahahaha

mak aku tegur ku masa ngah tulis entry BI tue...
"intan rasa nak masuk sekolah balik ker????
rindu nak sekolah balik?????
mak boleh bg tau pengetua bior intan jd murid tua "
aku gelak jer lam ati aku ai mak nie lebih perli2 nie hehehehehe
yea la kan....
tetiba jer aku duk mengadap kamus dwi bahasadgn penuh khusyuk dan tawaduknya.....
hahahahahaha

nak tulis entry BI punya pasal.....

k lah hope pas nie aku dpt tulis lg dgn lebih baik bla bla bla bla bla

KATA AKU: nie la entry pertama aku yg aku tulis ikut sedap rasa tanpa menggunakan ayat2 yg puitis lg tragis.....

7 comments:

Boneka Tak Sakit said...

lagu pc aku + lagu blog ko!
!!

yg penting aku dpt baca ko kata aku punya pic menarik HOHOHOHO! ada simpan bawah bantal ke hahahaha

:P

serius la.. aku suka lagi org tulis entry main hentam!
:P

tapi jujur la aku xbaca habis sebab xtahan lagu blog ko! sungguh aku benci! without reason k!
hahah

ajak eyenie buat blog cepat gagag !:P

nur intan hazirah said...

rahsia la ku der simpan or x hehehehe....
entry nie khas tuk ko sebnarnya tau hahahaha

NIDA SYUHAILA said...

haha klakar la plak aku bce blog ko ni.
bisenye melayan perasaan je..
mungkin mak ko tengok ko bersusah payah memebelek kamus 2.
2 yang die duk perli ko 2..hehe

nur intan hazirah said...

hahahaha mungkin la kot....
tp aku pk2 lawak la lak hihikhik

skang lam ati der taman so kena tulis mengong2 sikit hikhkhuik

NIDA SYUHAILA said...

owh.selame ni dlam hati xde taman la ea..
taman bru tumbuh la 2..hehe

nur intan hazirah said...

hahahahhaa
selama nie taman kena racun...
skang baru nak tumbuh xtau la makin kembang or makin kuncup hikhikhik

doa2 la yerk

✿ Mai.Qadeeja ✿ said...

ahahha yg adobe photo akak xpat time cm nk perli i jew lalalala..cian eh smpai terbelek2 kmus haha smangat!