TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

kagum...



kagum aku weh ngan sorang blogger yang aku memang respect giler ah.....saper lagi lau bukan abg BEN ASHAARI...
kenapa????
apa punyer soalan da....tapi sebenarnya aku pun tak tahu nak jawab soalan tue....sebab aku sendiri pun tak tahu nak jawab ape....bukan aper...aku pun pelik sebab aku mengalami masalah ngan blog beliau nie......
MASALAH?????
yer masalah....masalah aku adalah aku tak boleh tengaok dier update new entry....bila dier update jer aku nak baca...asal dier update jer aku nak baca....dah puas dah aku menahan rasa dalam ati nie supaya jangan bukak.....tapi aku bukak juga....degil tul ati aku nie....sengkeh kang baru tau.....
aku rasa dier guna ilmu la.....ilmu pengasih nie hahahaha ~JANGAN KATA AKU MENGATA DIER LAK~ hehehehe
tapi bukan senang nak jadi cam dier....kalau aku nak jadi cam dier aku kena ada komitmen yang tinggi...~INI TAK....UPDATE PUN JARANG SEKALI~
sal segmen dier pun aku ada masalah gak....
APA?????
masalahnya adalah aku asyik rasa nak join jerrrrrrrr......aishhhhh...abg ben tak paksa pun join...tapi ati aku nie lak rela jer nak join....geram tul la.....selain tue gak masalah aku ialah aku pantang kena tag....aishhhhh pasti akan ku lakukan....
paper pun ku nak berterima kasih pada semua yang sudi datang singgah sini....ku nagh belajo nak wat hadiah hehehe so nanti insyaallah...ada la tuk korang semua yang sudi datang nie

nota kuku tangan:
ada orang baca ker nie hahahaha

2 comments:

Afza Afreeda said...

Salam,saya orang baru di sini..kalau sudi,jdlah follower saya k..
afzaafreeda.blogspot.com

zacky ~786~ said...

bro ben mmg terbaik ~