TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

PENGALAMAN DATING PALING MEMALUKAN


nie sebenarnya satu contest yang ku join dari blog cikgu cinta.....
hahahaha dahnama pun cikgu cinta so centestnya mesti la tentang cinta kan.....
sebenarnya pengalaman cinta ku tak banyak pun sebab apa????
sebab aku dah lama tak bercinta
lagi-lagi lau pengalaman dating nie....
tapi still la ada kan....so nak tau....jeng jeng jeng.....





"satu malam 5 tahun dulu dalam area kul 8.30..kitorang tak plan pun nak jumpe tapi terdating secara tak sengaja...kenapa???yer la terjumpe kat pasaraya...so masa tue aku nak beli barang keperluan wanita setiap bulan...ala barang tue....tapi pakwe aku nie~sekarang dah ex ok~ sibuk gak duk follow...aku pun puas dah pusing2 satu pasaraya tue...dier tanya gak...awk nak beli apa nie...dari tadi duk pusing satu pasaraya nie???
errrrr aku puas cari alasan dan suh dier main jauh-jauh...tapi hampa sebab beliau sangat tak dengar kata...last-last sebab dah degil sangat ngan muka yang tebal ku pun p la gak tempat tue dan ambil barang tue.....dan pakwe aku????
slumber jer berkata laaaa nak beli barang nie upernya...yang duk pusing jauh naper????
kureng punya pakwe...aku malu la wehhhhhh aishhhh dier wat tak faham lak...."

tue la antara pengalaman yang memalukan....sebenarnya kitorang tak penah dating betul2 pun hahahaha
dan sekarang...
aku doakan beliau bahagia walau dengan sesiapa pun...:D


nota untuk di tag:
sesaperyg ku tag nie adalah antara pengunjung pengomen setia aku

so gud luck V(,") peace no war

8 comments:

Oopss..Cikgu Cinta said...

thanks join sis :)

all the best lain kali cakap jek nak beli "roti kering " hehhe

nur intan hazirah said...

hahahaha nak ckp roti kering pun malu gak....nak2 lau dpt pakwe yang jenis lambat pickup sikit...mmg xfhm la hahahaha...
k tq cikgu cinta :P

Oopss..Cikgu Cinta said...

jom join GA ni :)

http://cikgucinta.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang-9897.html

~hAKim ZaiLAn~ said...

alamak..kalau xpernah dating camne?hahhah..

nas said...

aku xpenah dating nih
hehehhee....
owh.. 5 tahun lalu..lame siot...
aku 5 tahun lalu aku xtegur sgt ngan pompuan :P

zacky ~786~ said...

ok .~ nanti den buat..

zacky ~786~ said...

barang ape ? ahahaahha ..`

Oopss..Cikgu Cinta said...

assalamualaikum...
pemenang dah diketahui...sila link ke page ini utk mengetahui pemenangnya..terima kasih sebab join contest ini.

http://cikgucinta.blogspot.com/2012/03/keputusan-contest-pengalaman-cinta.html