TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

MEMANG HAMPEH!!!!




mak aih tajukkkkkk
marah nampak????

tak la...aku tak marah just nak citer jer....
nak kata lawak pun ada....
tajuk tue sajer jer kasi cam gempak hahahaha
citernya pasal handphone jer...ala telefon bimbit bahasa melayunya....
aku nie jenis tak mementingkan hp nie....
kadang-kadang tak tau kat mana pun letaknya....
so citernya...
ari rabu ku ada kelas...
ku duk kolej dan kena la naik bas.....
kira kena la awal sikit kan....
sampai-sampai kat fakulti ku nak la call bebudak kelas sebab macam tak nampak sorang jer pun....
cari punya cari fon....baru ku ingat yang ku tinggal fon atas katil....
dan geramnya...
KELAS BATAL ARI TUE...aishhhh

esoknya.....
k ku ready dah awal-awal letak phone lam beg....
biasanya ku memang sampai fakulti awal dan akan msg member-member...
sampai-sampai....ku ambik phone.....
ARGHHHHHH BATERI LAK TAK DER.....
aku rasa diri aku sangat sengal ari tue...
nasib kelas tak batal....

esoknya lagi....
ku dah charge phone....dah letak lam beg...
ok...boleh p kelas dah nie.....
dalam bas mau msg dak kelas.....
taip-taip dan send.....
tekkkkkkkkk
sending msg fail.....
eh tak der line ker kat shah alam nie????
send balik.....
fail lagi....
phone aku rosak ker...~phone lama la katakan~
then aku try call member aku....
tak dapat dan aku terimamsg yang mengatakan kredit tidak mencukupi...
rupanya...KREDIT AKU TAMAT TARIKH...

arghhh kesimpulannya...ada kredit ada batery tap tinggal phone tak guna
ada kredit bawak phone tapi tak der batery pun tak guna...
ada batery bawak phone ada kredit tapi tamat tarikh pun tak guna...
tapi paling tak guna bila ada semua tapi tak tau guna phone...
hahhahaha

6 comments:

ainina jelani said...

anda di tagged

Anis anak wong said...

HAHAHAHA !
BOLE PULAK MCM TU YE...hehe..
mmg sengal laaa

nur intan hazirah said...

ainina...:tq...

anis: hahaha sekali sekala xper sengal...nie selalu

Halimatun Sa'adiah said...

aduiii....sy pon salu jgak jd cm2....

zacky ~786~ said...

da mintak fon baru da tu.. boleh dah tread in.. hpon den pn rosak gak ni ha.. :P

Jahidih Saili said...

Salam.
hehe..ujian dtg bertimpa-timpa disebabkan HP..
semua itu sudah tertulis, "kehidupan itu drama"..hehe..mmg betul..tertakluk kpd qada' dan qadar..:)