TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

BETUL KER MAJORITI LELAKI SKANG PENDEK???



betul ker skang ramai lelaki pendek????
hehehehe jangan marah yer encik2...saya hanya bertanya,,..
bukan per nie semua bermula dari seorang kawan saya...
dier nie agak tinggi la sikit dr sy yang agak cumel nie kan hahaha
dier nie still single n masa kami ngan nyembang2 ttba saya tanyer beliau macam mana lau beliau dapat pakwe yang pendek????
then masa tue la dier cam mengeluh sikit then dier kata tak per asalkan lelaki tue sayang dier...
hehehehe
tapi sy tau agak terkilan sikit....
bukan per lau boleh dier nak gak pakwe or suami yang tinggi dari dier....
kebetulan masa tue kami kat MCD so agak ramai org...
kami pun tgk la sekeliling then kesimpulan yang kami dapat buat
MAJORITI LELAKI KAT MCD TUE KURANG TINGGI
hehehehe maaf sekali lagi yer....

tapi ku tak kisah pun...
lelaki bukan fizikal yang jd ukuran yang penting hati kan...
macam kita bli barang kita mesti nak cari yang berkualiti if ada free give tue kita anggap cam bonus la...



nota jari:
manusia normal tak kan mampu sentuh telinga mereka dengan siku =D

3 comments:

Amira Naddia said...

incik goku sy sgt tggi. kalau berjln sblah die tak smpai bahu pun. w/pn da pkai heels 3.5inch.
^^
kene carik betul2..ade ramai lg lelaki tggi! carik mereka

nur intan hazirah said...

hahahaha bukan sy kata tp kawan sy kata....sy hanya memerhati dan menilai lalalala ~sy pun pendek aja~

Wani Wahab said...

cikgu kat skola cakap kalau lelaki rendah dari kita kalau kawin nanti murah rezeki .
huhu ^^