TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

HIDUP KU TANPA MUKA BUKU...



muku buku????

betul kan kalau ku kata zaman skang muka buku atau lam bahasa omputihnya FACEBOOK dan jika di singkatkan menjadi FB menjadi satu trend atau gaya hidup....sampai der yang kata saper yang tak der FB tue dikira agak ketinggalan...wahhhh sampai gitue sekali kan????
sebenarnya ku pun der gak muka buku nie..hehehe tp dulu la....sehari lepas....skang hidup sy tanpa muka buku....saper kata tak muka buku tak leh hidup????
sy masih bernafas k....malah keadaan lebih baik hehehe
kenapa???
sebab saya tak perlu nak on9 setiap masa hanya untuk tengok,update,upload or menghilangkan notification yang tak sebanyak mana tue....so my life going batter...

ku gunakan masa yang dulunya kat FB tuk update blog,siapkan assgment lepak2 bersenam download dan pelbagai lagi...so agak baguskan???? hehehehe
k lah ku mau siapkan assgment sat then malam2 kang ku akan update mungkin satu cite...
MUNGKIN....


nota jari manis:
sok tak der kelasssssssssss ~errrr sy tak suka~=P

3 comments:

NICK IRFAN said...

sy pun ada fb tp x aktif sgt... hehe

si para para said...

masa mula mula FB ni jadi maca keperluan. mudah untuk berkonsi dan add kawan lama..
tapi sekarang dan jadi makin membosankan dan membuang masa..

blog lagi best.hehe

nur intan hazirah said...

nick: sy dah xder langsung hehehe

si para2:betul2 sangat bosan sbb benda ygsama then motif utama diorg skang nak add seberapa byk kawan yag boleh...thah paper tah hehehe