TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

BILA BAKAL CIKGU JD CIKGU





ponin palo den hahaahahha
kenapa????
korang nak tau ari jumaat ri tue ku kena p sekolah tau tuk wat praktikal
4 subjek mkro teaching...
kitorang kena p SMK seksyen7...
ku kena ajar dak f2 tuk dua kelas serentak....
jumlah student ku ari tue adalah 46 orang....ku kena ajar sal bola baling
sekolah petang so kelas strt kul 5.30....ku dah ready kat padang dah hehehehehe
cemerlangkan beliau????
so bila loceng bunyik bermula la tugas ku....
terkejut ku tau sebab per????dak2 nie sangat hyper aktif n susah dikawal huhuhuhuhu
berpeluh2 ku.....
ku pun mula la ngan sesi kual kenal sat just bgtau nama n benda2 penting jer....
ngah best2 ku ngajar tetiba dak2 nie menjerit....

CIKGUUUUUUUU TOLONGGGGGGGGG ADA KATAKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!

argggghhhhh tensionnya aku........
yang EN.KATAK tue pun time tue la nak dtg nyibuk ngorat dak2 nie.....lecture ku yang jd pemantau duk gelak2.....
dalam ati ku....mati la aku...nak wat cam mn nie....
ku pun per lg p kat katak tue then ku sepak jer.....
:( zalim kan huhuhhuhuhu
yang anak murid ku nie dah berlari2 berkejaran....
waaaaaaaaaa penat nak handle mereka nie semua.....
tp nasib baik ada penyelamat...
nak tau per???? WISELLLLLLLLL haahahaha ku tiup wisel tue kuat2 baru diorg senyap
lau tak....tak abis2 nak ngorat en katak yg ku sepak tue....diorg nie siap nasihat ku lagi jangan seksa binatang.....
OK FINEEEE KORANG CIKGU SY ANAK MURID KAN.....
tapi paper pun korangsemua best n kita dpt gak tamatkan kelas ngan jayanya :)



nota ibu jari:
mingu depan kena p sekolah laen lak...ajar dak f4 lak :|

1 comment:

zacky ~786~ said...

hehe..~ katak ouh katak.. kenapa engkau comel.. :P