TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

BILA KAWAN SAYA BER "FB"




BENCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
tue jer yang mampu ku nak ckp...
nak tau kenapa????huhuhuhuhu
ari nie kelas dari bermula kul 8-30 pg sampai la kul 10 malam....
cemerlangkan kami?????huhuhuhu
so ku yang agak penat nie decide la nak tumpang tido kat umah sewa dak kelas ku nie
yer la ku nie warga kolej so nak balik agak jauh sebab fakulti EDU kat sek17 shah alam
dah malam2 nie cam susah la nak balik sek7 tue semula huhuhuhu

nak dijadikan citernya masa ngah lepak2 lam bilik kat umah sewa diorg nie...
ku nyembang2 la....tapi nak tau aper hasilnya????

KU IBARAT BERKATA-KATA DENGAN DINDING DAN ALMARI....
knp ????
semua gara EN FACEBOOK...huh....
mentang-mentang la mereka ada FaCEBOOK dan sy TAK DER FACEBOOK
maka bila saya berkata-kata ia hanya ibarat ANGIN LALU.....

sebab tue sAYA benci en FACEBOOK nie...
saya tak nak der komitmen ngan beliau walaupun beliau nak bersama saya lagi...
errrr tp nanti der balik kot hahahaha

korang tau masa kejadian nie ku nak wat per???
ku cam nak jer p duk ngadap dinding tue then tul2 cakap ngan
mereka hahahaha
agak-agak lau ku wat gitue member ku nie pasan tak????


tahniah kepada PUAN ATIKAH NADZIRAH kerana dengan adanya FB beliau dah tak layan saya yang menumpang nie....


gambo kat bawah nie la beliau....en ATIKAH NADZIRAH benci kamu (lau cakap syang kang beliau bangga lak kan) lalalala



pic masa LTDL kat putrajaya

3 comments:

Syafiq Rosli said...

hehe..sabo2 ye..

nur intan hazirah said...

hahahaha mmg sabo pun...biasa jer pun

si para para said...

tak best layan fb..layan blog lagi best..boleh tak orang.hehe

btw ada tag untuk anda..dah tahu ke belum eh..