TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

BILA HARI CUTI TAPI AKU????




ari nie ku tak der kelas...~sepatutnya ada tapi DIBATALKAN okey~ hhuhuhuhhu
agak bosan la gak sebab duk ngadap assigment yang menggunung everest tue kan....
ku pun cuba la ajak2 member tuk pegi melupa diri...tapi nak tau jawapan mereka per....
"sory la intan ku der hal la" "maaf la intan den der program la ri nie" "eh dah janji nak kuar nagn org laen la" "penat la kita kuar laen kali yer"

waaaaaa aku tau la korang semua nak kuar sebab nak p dating kan????aku tau korang jer der pakwe kan????benci tul la.....p dating luper member kan....xper...ku tau la ku single ~xder niat nak promte diri k~ tapi jangan la tunjuk sangat cam tue....

I JELES OK!!!!!!

hahahaha ku citer kat adik ku....leh lak dier bagi cadangan yang tak masuk akal...
dier kata ala intan p jer la SEWA pakwe sehari buat teman kuar ari nie.....
huh sangat kuang asam itu adik.....ku boleh jer kuar sorang2 tapi tak best la kan...
nak gak berteman...
bukan per takut gak kang kena paper saper nak jawab kan...

sok cuti....
so saper nak teman ku p seremban????
nak ikut????
jom....hehehehe


nota tangan:
sok p ambik kete member alalalala
i likeeeeeeeee

2 comments:

NICK IRFAN said...

huh! boleh plak sewa pakwe? hahaah eh! sy single jgk ni jom la kuar sama2 ops! hahhhahah maaf gurau2 saja.. :)

Hanim Mahali said...

sabaq je la erk... pernah melalui benda sama jugak....