TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

AKU,ATOK dua generasi

image


nie contest dr blog atok yang mana aku telah di tag oleh zacky
dalam contest nie aku dikehendaki menulis satu essei berkaitan
aku dan atok aku
essei nie xmelebihi 100 patah perkataan.

let try :D

atuk ku bernama hashim bin mat akhir,kami panggil beliau dengan panggilan AKI.beliau seorang yang sangat sempoi dan memahami.aki ku nie sangat fenetik bab politik dan sejarah.lau korang rasa tak nak tido selama dua hari bolehlah datang menyembang dengan beliau soal politik,:D.aku ku banyak mengajar kami erti hidup.beliau selalu ingatkan bahawa dunia ini hanya pinjaman.aki ku nie dah kurang dengar sikit so lau nak menyembang tue kena la kuat sikit.lagi satu aki ku nie suka tiru ayat arwah atok astro yang MACAM MACAM ADA tue.memang gaya sangat. paper pun ku sayang sangat kat aki ku nie dan he is the best aki in the world :)





aki pun boleh wat peace gak :)




nie la aki ku...bergaya bukan?


DI TAG:


entry atok yg paling best: 3RAHSIA LELAKI YANG WANITA PATUT TAHU :)


3 comments:

Amna.Qadeeja said...

heheh terima kasehla sbb tag tp akak xde pix atok n nenek huu T__T

zacky ~786~ said...

aki hensem la..` hehe

nur intan hazirah said...

kak mai nie kira aki akk gak la heeee

zacky aki hensem cucu comel :P