TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

SOALAN SURVEY




korang nmpk gambar tue...ha entry ku kali nie sal nak jawab survay yang dibuat oleh blogger mah@mahu...so soalan - soalan seperti yang dah ku copy n paste kat bawah nie...ku kena jawab hanya dengan satu jawapan sahaja ala-ala soalan spm gitue....tak dibenarkan meniru dan membawa nota sama sekali hakhakhak syarat nie ku tambah sendiri jer :D...so mari menjawab...


1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
a) Nokia
b) iPhone
c) Sony Ericsson
d) Samsung
e) LG
f) HTC
g) Blackberry
h) Motorola
i) CSL

answer: A

2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
a) Acer
b) Hp
c) Dell
d) Lenovo
e) Sony
f) Apple
g) Compaq
h) Fujitsu
i) Toshiba
j) MSI

answer: C

3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
a) Nikon
b) Sony
c) Casio
d) Canon
e) Kodak
f) Samsung
g) BenQ
h) Panasonic
i) Olympus
j) Fujifilm

answer: B

4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
a) Streamyx
b) P1
c) Maxis
d) Celcom
e) Digi
f) Yes
g) Time
h) Jaring
i) U Mobile
j) Tune Talk

answer: A

5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
a) Zara
b) Padini/PDI
c) CK
d) AX
e) Guess
f) Adidas
g) Levi's
h) Prada
i) D&G
j) Romp
k) Soda
l) LV
m) GAP

answer: F
6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
a) Starbuck
b) Old Town White Cafe
c) Mcdonald
d) KFC
e) Pizza hut
f) Chiken Rice Shop
g) Nando's
h) Dunkin Donut
i) Teppanyaki
j) Sushi King
k) Big Apple
l) Secret Recipe

answer: D

7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
a) Tesco
b) Jaya Jusco
c) Giant
d) Carrefour
e) Pakson
f) Clod Storage
g) Mydin
h) Metrojaya
i) SOGO
j) ISetan
k) Ikea

answer: C

8) Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
a) HotFM
b) EraFM
c) SuriaFM
d) SinarFM
e) HitzFM
f) RedFM
g) ThrFM
h) FlyFM
i) MuzikFM
j) KlasikNasionalFM
k) XFM
l) IKIMFM
m) MIXFM

answer: I

9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
a) TV1
b) TV2
c) TV3
d) Ntv7
e) 8TV
f) TV9
g) Astro Ria
h) Astro Prima
i) Astro Oasis
j) Astro Citra
k) Astro Warna
l) Astro Ceria
m) AFC

answer: C

10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
a) Dunhill
b) Burberrys
c) Gucci
d) Bvlgari
e) Channel
f) Calvin Klein
g) Christian Dior
h) Hugo
i) Davidoff
j) DKNY
k) D&G
l) Escada
m) Estee Lauder
n) Giorgio Armani
o) Lacoste
p) Lancome
q) Tommy Hilfiger
r) Versace
s) Ralp Lauren

answer: G

11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
a) Remaja
b) Media Hiburan
c) Mangga
d) Intrend
e) Wanita
f) Pesona Pengantin
g) Hai
h) Pa & Ma
i) Maskulin
j) Majalah PC
k) Impiana
l) Arena Bola Sepak
m) Nona
n) URTV
o) Majalah Saji
p) Mastika
q) Novel

answer: Q


hehehehe ok dah selesai menjawab..trima kasih pada keluarga yg mendoakan dan sentiasa menyokong...

nota tangan:
mcm duk lam dewan exam je :P

3 comments:

dya adriza said...

Wah! betul2 macam jawab exam la hik3..

Mah@mahu said...

Thanks sebab sudi jawab servay ini. Jgn lupa dapatkan keputusan servay setiap hujung minggu ok..

nur intan hazirah said...

DYA:TAU XPER HIKHIKHIK
MAH@MAHU:LAU DER SURVAY SILA LA MAKLUMKAN LG CONTEST KER HIKHIKHIK