TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

contest: AKU DAN KACA MATA




sebenarnya nie aku join contest lg hehehe...
rajin bukan????
sedang ku terjah blog en loqman ku ternampak contest nie dr blog en syafiq...
so ku pun per lagi join lah hehehe
so aku pertaruhkan pic nie
.
.
.
.
.
.




agak 'kacakkan' pic nie hahahaha
sebenarnya nie pic ku kat kedai cermin mata...
datang sini sebab nak wat cermin mata mak ku...
so nak menghilangkan bosan menunggu ku pun try la semua cermin mata yang ada
n snap pic...
muka akk yg jaga tue agak panas gak api ku wat cam tak bersalah jer hahaha
nanti akk tue tak der lak kejekan...
hehehehe
so tue jer la citer disebalik pic ini


nota tangan:
ku sebenarnya xnampak pun sebab ku rabun hahahaha
tapi wat2 cam nampak jer
n ku dah mintak maaf kat akk tue :)

8 comments:

rms said...

senget..ssah juri nak bg markah..hikhik :)

sekamar rindu said...

salam...

mesti menang punya..nice pic

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh da dtg..all da best ya..

nur intan hazirah said...

rms:baru la cam mncabar sikit hehehe
skamar rindu: aminnnnn trima kasih hehehe

nur intan hazirah said...

tuan tanah:lau bg rasuah cam mn???hahahaha gurau jer tq :P

Mr.IX said...

mesti akak/abg jaga kedai tu jeling tgk tuang blog test spek kedai tu...

hans said...

gudluck

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

HaNa HoNeY said...

gud luck dear
semart habes la tuh ngan shades uh?
hehehe
^_^