TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

SELAMATTTTTTT



post kali nie ku nak story about besday ku....sebenarnya dah lepas dah pun...30 november ri tue...tapi sambutannya terpaksa ditunda berikutan hujan lebat dan banjir di beberapa kawasan walaupun hal tersebut tidak melibatkan sama sekali dengan tempat aku...hahahaha
so family ku telah dcide tuk wat ari nie....atas tue adalah kek sempena besday ku yg ker 20 tahun nie...erm muda lagi kan????hehehe org kata umo 20 nie fasa pengalihan zaman dr single ke couple dr bujang ker berdua...dr kanak2 ke dewasa n dr jahil ke matang...macam orang laen gak...ku pun ada azam or harapan sempena umo baru niekan,,,antara harapan ku

1:lebih matang
2:xmenjana masalah pada sesiapa malahan tp biarlah disenangi mereka
3:menjadi lebih baik
4:dpt pakwe hahaha ~xder pun xper~
5:lebih cemerlang
6:jd hamba,insan,anak,akak,adk,anak murid,pelajar,sahabat,saudara yang lebih baik dr semua segi
7:segala impian ku kat atas nie tercapai
8:dan laen2

sambutan nie xder la besar pun just makan malam jer...mcm selalu gak...but nie pun dah sngat baik n ku cukup berterima kasih pada mak abah abang adik n akk ipar ku yg secara langsung mahupun tidak langsung menjayakan majlis ini...~bukan majlis sangat pun hahahha~

k la cukup la setakat tue dulu kot....laen masa kita story mory lg hehehe...
kat bawah nie gak ku sediakan picisan gambo hehehe
hope enjoyyyy :D




aiskrim yg ku habiskan hampir separuh :P







nie la hadiah + kek + kepci....i likeeee







nie la hadiah setelah dibuka

ayah ku bg kasut sukan mak bagi sluar track adidas sama t-shirt, abang ku kasi jam tangan,akk ipar ku kasi t-shirt dan adik kesayangan ku kasi hadiah sandle...tq all....luv u alot tau....muah muah hehehehe


nota tangan:taun depan agak2 der lagi x orang nak bg hadiah????

5 comments:

Mr.Ix said...

Happy belated besday ...dari blogwalker tgh2 malam ni...hehheheh

nur intan hazirah said...

hehehe tq mr.ix

nahmy said...

salam. happy belated birthday! saya pun baru lepas 1 muharram hari tu..

nur intan hazirah said...

ok...hppy blated besday gak :)

emy-lia said...

epy besday gak kak!
hehe.. sorry... lambat wish... ^_^