TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

RIVIEW DARI CIK TOM




tadi ku p la melawat blog2 a.k.a BW dan terbaca satu entry dr blog en solihin yang mana entry beliau mengenai satu segmen dari blog Cik Tom bersempena 5 bulan usia blognya yang bertajuk Tomato Gurl's Life! Ini adalah segmen pertama anjuran Cik Tom. syaratnya lak

1) Tak perlu jadi geng tomato a.k.a follower.

2)Tak kira blogger baru atau lama.

3) Syarat utama kepada blog yang tak pernah direview oleh cik tom. So, pada mana2 blog yang pernah direview selama ni kira automatik tak boleh join. Nak tengok senarai yang pernah cik tom review blog selama ni kat SINI.Sorry ye supaya dapat bagi peluang kepada blog lain pulak.

4) Wajib buat 1 entry bertajuk “Saya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom”.

5) Tampal banner cik tom kat atas dalam entry korang tue

6) Sila pilih satu entry yang korang suka dari blog cik tom dan nyatakan sebab apa korang suka. Tak kisah berapa patah perkataan korang nak guna.

7) Submit url entry korang ke komen entry ni.

8) Terhad kepada 30 peryertaan blog je.


so kesimpulannya aku layak la kan hehehehe
k entry yang paling ku suka adalah tuhan berikanlah aku cinta.
aku suka sebab ia ada kaitan dengan hati dan akal...terpulang pada kita tuk wat sesuatu berdasarkan akal atau hati....mungkin dlm entry cik tom berkisarkan cinta tp kita leh ambik iktibar n gunakan ia lam hidup seharian....
so itu jer....kalau korang nak join pun leh k...just klik kat banner.... :)

2 comments:

Solihin Zubir said...

aik.. join jugak? gud luck ok.. hehe...

Cik Tom said...

intan thanks ye join..salam kenal dr cik tom..xsangka ramai yg suka n3 ni..rs segan plk..hehe...

cik tom plan nak buat review tue start 1/1/2011...tp ade blogger ckp lmbt...so cik tom still berkira2 balik utk mulakan bila..sbb skang cik tom agak busy..hehe...tp pe2 akan cik tom update/maklumkan dlm n3 ye :)

thanks join ;)