TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

RESULT FINAL




uitm dihatiku





hai en.blog....dipetang2 hari nie sajer la wat lawatan sambil belajar kat sini hehehe sian en,blogkan nanti rindu lak dengan saya.....ha nampak tak logo apa tue????lau saya xcakap pun pasti semua dah tau...itu lambang uitm...saya sebnarnya nak story sikit sal result final sem lepas....result dah lama kuar...tapi saya xcakap paper lagi sal result kan....baru teringat...sebenarnya result saya xder la best sangat pun...biasa2 jer...alhamdulillah la....

~eh kenapa saya bahasakan diri saya nie dengan saya pulak???alamak ilang kacak saya hahaha~

k k kembali ke cerita asal...sal result...ku percaya dgn kata-kata what u give u get it back....kita akan dpt hasil atas apa yang kita usahakan....so ku dah usaha setakat tue n ku dah tawakal so aper yang ku dah dapat tue mmg berbaloi dengan per yang ku dah usahakan...pointer 3.57...alhamdulillah dpt dekan....

aku harap sem depan pun result ku akan makin meningkat....doakan saya yer.....




NO.
COURSE CODE
NAME OF COURSE
CREDIT HOURS
* GRADE
RESULT
1.
BFR401
FRENCH LANGUAGE I
2.0
B+
LU
2.
CTU551
ISLAM AND ASIAN CIVILIZATION
2.0
A-
LU
3.
EDU404
HISTORY AND DEVELOPMENT OF EDUCATION
3.0
A+
LU
4.
EDU430
INTRODUCTION TO GUIDANCE AND COUNSELLING
3.0
B+
LU
5.
SED400
CONCEPT OF HEALTH AND WELLNESS
3.0
B+
LU
6.
SPS152
ANATOMY AND PHYSIOLOGY OF HUMAN MOVEMENT
4.0
A-
LU

CUMULATIVE GRADE POINT AVERAGE
CREDIT TOTAL
GRADE POINT AVERAGE
* KEY
A+:4.00A:4.00A-:3.67
B+:3.33B:3.00B-:2.67
C+:2.33C:2.00C-:1.67
D+:1.33D:1.00
E :0.67F:0.00
CURRENT SEMESTER
60.660
17.0
3.57

5 comments:

hans said...

alhamdulillah result ku sem nih bagus
syukur sangat2

P/S : Jom Join Contest Nih Ramai - Ramai!

dya adriza said...

alhamdulillah.. tahniah wak :)

nur intan hazirah said...

hans:hope sem depan pun sama hehehe
dya:tq...:)

::Cikgu Akim:: said...

Tahniah!teruskan usahamu!

nur intan hazirah said...

tq ckg hehehehe