TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

ENTRY YG KE-100



erkkkk...
anda baru ada 100 entry wahai en.blog????
sangat la xbagusnya kan...

hehehehe sebenarnya sajer jer nak bagitu yang ini merupakan entry ku yang ke seratus....
sangat la tak berbaloi kan...
sempena entry yang ke seratus nie ku nak citer sikit la pengalaman ku selama berblog nie....

tulang belakang bagi blog ku nie semestila anda semua yang banyak menyokong dan membantu ku yang sememangnya masih mentah lagi lam dunia blogging nie....
tapi antara orang kuat yang banyak membantu ku menjadi blogger yang baik ~tapi tak la baik mana~ adalah
kak fahana jasni yang merupakan org pertama yang menjadikan aku seorang blogger, kak mai yang banyak memberi tunjuk ajar dan sabar layan kerenah ku dan blog aidil yang banyak mengajar aku teknik2 berblog....xdilupakan juga semestinyalah abg ben ashaari yang secara sedar atau tak sedar telah watkan blog aku dikenali sedikit berbanding dulu....beliau memang terbaik la.....

kehidupan itu drama...
mula2 aku dapat idea tuk tajuk nie dari life kita sendiri jer...
pada ku hidup nie ibarat drama yang mana kita nie hanyalah pelakon yang menjadi watak utama dalam drama masing2...
kita tak kan jadi orang laen...
tapi kita memainkan pelbagai peranan dengan memegang satu watak itu...
menjadi watak utama dalam drama sendiri dan menjadi watak sampingan dalam drama orang laen....
ibarat korang semua...
korang semua watak sampingan lam drama aku...dan begitu juga aku dalam drama korang...
kita nak atau tak...
kita sedar atau tak
itulah kita....

semoga ALLAH menjadikan yang terbaik itu milik kita bersama....:D

nota tangan:
terima kasih kerana sudi menjadi penyokong dan tulang belakang blog sy :D
syg anda semua...<3

11 comments:

azrinrahim said...

teruskan menulis entry yang best2 ya

rms said...

tahniah. wah.. dah 100. double thumbs up

cryclown said...

hehhe...
tangan ad tuk ide..:)

Amna.Qadeeja said...

heheh tahniah sis ! :D

Hanizan said...

100 entry.. hebat!

sekamar rindu said...

salam..

teruskan menulis walau sepatah ayat..

:)

nur intan hazirah said...

tq semua...kerana anda lah saya disini....:D

nur intan hazirah said...

tq semua...kerana anda lah saya disini....:D

mizz_aainaa said...

yeahh.. teruskan usaha anda..
tak pa2.. pelan2 lah..
;)

Atika Natasha said...

truskan mnulis ye..aj aja fighting!hehe

NICK IRFAN said...

sampai 100 entry ke? tahniah!