TEXT

kehidupan itu mmpunyai pelbagai.... walaubagaimana sekali pun perjalanannya... tp itulah kehidupan yg kita harus lalui...drama sebuah kehidupan....

...pEnGiKuT seTia Ku....LoVe u aLL...

BIODATA....



apa itu biodata????
hehehehe sebenarnya ku tulis tajuk nie sbb malam semalam sepupu ku ada ker suruh tulis biodata...ala biodata cam dak kecik2 tue...ku ingat lagi mase ku kecik2 dulu ala mase sekolah rendah...setiap kali akhir tahun mesti ambik biodata kawan2 hahahaha walhal taun depan jumper lagi.....part tajuk mesti tulis about me lah tentang saya lah,lau yang terror BI tue tulis la wanna know about me...hahahaha lawak jer lau pikir balik...der gak budak2 yg skema sikit tulis tajuk biodata saya...hikhikhik ku pun sama jer....

pas tue isi2 dier lak mesti kna tulis nama,umo,alamat.tarikh lahir,tempat lahir,mknn n minuman kesukaan,hobi,cita,kawan karib,kenangan manis n pahit n macam2 lg....last sekali mesti ucapan dan harapan...tak diluper gak sign hahahaha...dak kecik lagi masa tue kan..mana ader tanda tngan....tp tuk biodata semangat wat sign...macam ruper jadinya hahaha


paling lucu taip jawapan tue....ada gak yg tulis jawapan semua rahsia hahahaha umo rahsia...tarikh lahir rahsia warna kesukaan rahsia semua lah rahsia hahahaha mengabihkan dakwat pen jer... jwapan part makanan n minuman tue lak mesti yang halal la,semua la hahahaha lau time tarikh lahir tue best...pas tulis tarikh lahir mesti wat dlm kurungan (jangan luper bagi hadiah yer) hikhikhik korang pun mesti wat gitue kan.....
paling aku suka part soalan kawan karib....mesti jawapannya adalah tuan punya buku...contoh lau timah yg punya buku secara automatiknya dier la jd kawan karib hahaha kira jg ati member la...haahaha





tapi memang best dulu2 hehehehe korang rasa dak2 zaman skang cam kita dulu2 tak???~ku tak tau la lau korang tak macam nie~:D....ku tgk sepupu2 ku yg kecik2 nie semua dah maju....tak der dah mase nak mandi ujan ker main pondok2 ker main polis pencuri ker...depa semua duk ngadap FB..dah ada HP...maen PSP huhuhuhu...
majukan....tapi kesian gak sbb diorg tak rasa aper yang kita rasa dulu.....




nota tangan:
kesian atau jeles????ehehehehe :P

4 comments:

NICK IRFAN said...

anda dpat award sila ambik di http://nickirfan.blogspot.com/2010/12/aku-jutawan-award-thanzk-atikadya.html

mizz_aainaa said...

hehe..
betul2..
dengan pen kaler2..
masing2 nak tnjuk kreativiti..

NICK IRFAN said...

rindu zaman skola msa last day msa tu byk org suruh bagi biodata... hehe

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha..saya masih simpan lagi buku biodata kawan2 mase sekolah dulu tau!!kihkihkih.. ;p